on korvi lisatud

 

DETOX CHALLENGE – Uus algus!

  • Elustiil
  • Enesekindlus
  • Kaalulangetus
  • Toitumine
Blogipostituse bänner

Kutsume Sind Fitbody kevadisse DETOX-VÄLJAKUTSESSE! Jätame pimeda talve selja taha ja valmistame keha ette uueks energiaks! 7 päeva jooksul puhastame nii keha kui vaimu, muutes oma elustiiliharjumusi ning jälgides oma toidulauda. Väljakutse algab 17. aprillil ja on tasuta.

Minu treeneri Charles R. Poliquinil oli ütlus “Inimeste suurim stressiallikas on nii see, mis suust sisse läheb, kui ka see, mis sealt välja tuleb.” Ehk siis toit mida me tarbime, jook mida joome, õhk mida hingame ja sõnad, mida me välja ütleme.

RESTART 7 PÄEVAGA

Lihtsate võtetega pöörame üheskoos 7 päeva jooksul erilist tähelepanu oma toitumisele ja elustiilile. Kevad on aeg, kus kõik uueneb, tärkab ja kasvab. Kevad on olnud läbi erinevate aegade ka periood, mil pööratakse tähelepanu organismi puhastamisele.

See Challenge on sulle, et kasvatada tasakaalutunnet, suunata sind tegema tervislikke toitumisvalilkuid ka peale DETOX nädalat, aidata puhata liigsest infotarbimisest ning parandada seeläbi une- ja elukvaliteeti üldiselt. 

TOITUMINE JA ELUSTIIL

Selles Challenge programmis ei ole trenne – fookus on toitumisel ja elustiilil. Soovitan sul sellele nädalale mitte raskeid trenne planeerida, et saaksid keskenduda just toitumisele ja elustiilile üldisemalt. Lõpuks meil on ju vaid piiratud hulk aega ja energiat. 

Kristin Oja toob Sinuni nipid, kuidas toetada seedimist ja üldist enesetunnet. Jah, ka meie toitumisvalikud mõjutavad emotsioone ja vastupidi. Aga mõtle, kui Sa suudaksid kujundada oma toitumislaua selliseks, et Sul on kogu aeg hea olla! Sellele tasub tähelepanu pöörata! Sööme puhast toitu, loobume alkoholist ning jälgime oma toitumisharjumusi.

Egle Nabi poolt kokku pandud elustiilinipid aitavad leevendada stressi ja stabiliseerida meeleolu. Võtame aega iseendale, taastume pimedast talvest ja anname kehale võimaluse taastuda. Kõik selleks, et olla rohkem tasakaalus ning tunda end enda kehas mugavalt.

7 PÄEVA PUHAST ELU JA MOTIVEERIVAID ÜLESANDEID

Kuidas väljakutse välja näeb?
Anname Sulle nädala jooksul 5+5 reeglit, mida nädala jooksul järgida. Iga päev võtame 2 harjumust fookusesse ning arutame üheskoos, kuidas need enda igapäeva osaks muuta.

🥗 Toitumine: saad nädalaks ajaks juhised keha puhastamiseks. Sööme kergelt ja teadlikult, loobume suhkrust ja alkoholist.

🥦 Anname sulle näidiseks kevadised retseptid, mida katsetada

⏰ Puhastame meelt ja vähendame stressi: järgi meie tehtud plaani, mis on seotud ajakasutuse, puhkamise ja enesetundega

🤗 Anname Sulle hingamisülesanded, millega meel tasakaalu viia

👩‍🦳👩🏻‍🦰👩🏻‍🦱 Kogu materjal on kättesaadav Fitbody veebis SINU PROFIIL rubriigis ning Fitbody By Egle Nabi liikmed Facebooki grupis. Väljakutsega liitu SIIN.

PEALE PUHASTUST TRENNI!

Detox Challenge on suurepärane start meie järgmisele Beach Body Challenge väljakutsele, mis algab 1. mail. Sinu keha on saanud puhkust, juba häälestunud puhtamale toidule ning valmis uusi kõrgusi saavutama!

Beach Body Challenge kohta pikemalt  SIIT ja liitu väljakutsega!

KUIDAS LIITUDA

📍 DETOX CHALLENGEGA liitumiseks lisa väljakutse ostukorvi (maksumus 0 EUR), siirdu maksma ning kinnita tellimus. Nii oledki väljakutsega liitunud. Sa ei pea sisestama ei oma panga- ega krediitkaardinumbrit.

📍 Jälgi, et oled ka Fitbody uudiskirja saajate nimekirjas, sest saadame väljakutse jooksul Sulle meilile vajalikku infot ja treeningvideo! Uudiskirjaga saad liituda ka SIIN.

Sa oled seda väärt, et naudiksid oma elu täiel rinnal. Sa tead ju, et oled tegelikult üks suurepärane naine!

Meie partnerid