on korvi lisatud

 

Fitbody Hiiumaa suvetritriit 2023 – uus teadlikkus treenimisel

  • Elustiil
  • Kaalulangetus
  • Toitumine
  • Treening
Blogipostituse bänner

Fitbody Hiiumaa suveritriit on ainulaadne Egle Nabi poolt kokku pandud 4-päevane programm, mis on mõeldud kiire elutempoga naistele, kes soovivad tegutseda teadlikult ning on valmis enda füüsilist ja vaimset potentsiaali sügavamalt avastama. See on füüsiline ja vaimne reset, kus saad võtta aja maha, puhastuda ebaolulisest ning luua teadliku ja tasakaalus personaalse treening-ja toitumisplaani, et enda tervis, füüsis ja heaolu uuele tasemele viia.

Viime Su teadlikult mugavustsoonist välja tegevustega, mis muudavad kehakeemiat ja toodavad õnnetunnet nii, et saaksid naasta oma igapäevategevuste juurde uue energia, puhta meele, laetud jõuvarudega ning uutest teadmistest loodud teadliku plaaniga. Need on tippspordis kasutatavad teadmised ja praktikad, mis aitavad ka Sinul oma elustiili teadlikult korrigeerida.

Hiiumaa suveritriit toimub traditsiooniliselt väikeses seltskonnas, kus treeneritel on aega igaühega personaalselt vestelda, tagasisidet anda ja soovitusi jagada. Meie villadesse mahub kuni 18 osalejat. 

LEIA ENDA “MIKS” ja “KUIDAS”

Edu ja muutuste taga on alati teadlikkus. Miks me midagi teeme? Kuhu me tahame jõuda? Kuidas me tahame ennast tunda? Me ei tee trenni ainult selle pärast, et olla ideaalkaalus. Me ei söö ainult selleks, et saada kätte päevane kaloraaž. Me läheme Hiiumaale selleks, et luua muutust koos samamoodi mõtlevate naistega. Et elada teadlikumalt, olla füüsiliselt tervemad ning tunda end nii elus, et iga Su juuksekarv tuules naeratab. 

Tervislik elustiil ja treening pakuvad palju rõõmu, kui neid teha viisil, mis on efektiivne ning Sinu eripärade ja eelistustega kooskõlas. Kui saad aru, miks Sa liigud ning kuidas oma elustiili väikeste muutustega tervislikumaks muuta, kaob nii treeningu kui toitumisega seotud stress, enesetunne paraneb ning Sul on rohkem energiat ka muudeks tegevusteks.

SINU KEHALE SOBIV LIIKUMINE

Nelja päeva jooksul saad teadmised erinevatest treeningstiilidest ning nende mõjust kehale. Saad aru, kuidas mõjutab HIIT ainevahetust, milline roll on lihastreeningul ning milliste vahenditega keha ja vaim koos töötama panna ning püsivas tasakaalus olla. 

Ärkame hommikusuplusega meres, treenime Hiiumaa uues jõusaalis, teeme HIIT ja BikiniBody trenne murul ja liival, õpime enesekaitset ning võtama joogaga aja maha päikeseloojangust punaseks värvunud taevaga mererannal. Treenereid on sel aastal enam, kui eales varem – Egle, Epp ning Arigato naiste vaieldamatud lemmikud Roman ja Hans

Tunneta, millised treeningud just Sinule sobivad ja mida Sinu keha vajab ning sea eesmärgid, kuhu treeningute abil jõuda soovid. Treeningeesmärke aitavad seada treenerid Egle ja Roman, kes viivad läbi ka kehakoostise mõõtmisi, mis annab ülevaate Sinu keha tänasest olukorrast ning aitab plaani luua. 

Kliendid räägivad, et tunnevad peale laagrit koheselt olulist treenimisvõimekuse tõusu – varasemad trennid tunduvad lausa lihtsad ning jaksu on palju enam. See ei ole juhuslik kokkusattumus vaid läbimõeldud, teadliku treeningkava tulemus. 

VAIMNE RESET EHK VÄLJASÕIT HIIU IMEDEMAALE

Suveritriit annab Sulle praktilised ja lihtsad tööriistad, mille abil igapäevaselt oma mõtteid juhtida, stressisituatsioonis rahu säilitada ning vaimne tasakaal leida ja seal püsida. Epu abiga proovime lihtsaid meditatsioonitehnikaid, mis aitavad aja maha võtta ning mida saad edaspidi edukalt enda igapäeva sobitada. 

Imelised Hiiumaa paigad muudavad ritriidi veelgi maagilisemaks, sest need päevad viivad Su koos Eglega radadele, kuhu tavalised külastajad ei satu. Käime peidetud loodusradadel matkamas, tutvume kohaliku elu ja inimestega ning lubame endasse uut energiat ja avastamisrõõmu. Iga treening üllatab Sind unikaalse paigaga, kus silmailu on ühtäkki olulisem, kui eilse trenni lihasvalu 🙂

Neli päeva täis meeliköitvaid emotsioone, eneseületusi, uusi ägedaid tuttavaid annavad sulle uue energia terveks aastaks kuni järgmise Hiiumaani – teavad naised rääkida. 

TEADLIK TOITUMINE KUI ELUSTIIL

Teadlik toitumine on Fitbody naiste elustiil. Laagris näitame, kui maitsev võib olla tervislik toit ning kui lihtsalt ja kiirelt seda valmistada saab, kui omandad vastavad teadmised. Õpitu aitab Sul oma söögikordi ning  igapäevast toitumist paremini planeerida. 4 päeva jooksul saad teada ja tunda, kuidas elada nii, et toitumine ei ole miski, mis tekitab stressi ning mille peale üleliia mõtlema peaks. 

Villades valmistab meile kõik toidukorrad privaatkokk. Kõik toidud valmivad Fitbody retseptide järgi, mille on kokku pannud meie toitumisnõustaja Kristin Salupuu. 

Kristini retseptid on väga mitmekülgsed, põnevate maitsenüanssidega, varieerudes kodustest maitsetest eksootiliste köökideni. Maitselt rohkem hea kohviku repertuaarist, kui lihtsalt vajalike toitainete kombo, kuid siiski lihtsad ja praktilised ise valmistada. Kristini tervislikke toite armastavad nii naised, lapsed kui meesterahvad – saad ka järele proovida, sest kõik retseptid saad Sa laagrist kaasa! 

MUREVABA “KÕIK HINNAS” KONTSEPTSIOON

Oleme suveritriidi detailideni läbi mõelnud ning hoolitseme nii majutuse, toitlustuse kui meelelahutuse eest täiskontseptsioonina. See tähendab, et paketti kuulub lisaks treeningutele ka majutus, täistoitlustus koos vahepaladega, treeningut toetavad toidulisandid, kehakoostise mõõtmine, personaalsed nõuanded treeneritelt ning ekskursioonid Hiiumaa paikadesse. 

PROGRAMM

NELJAPÄEV, 6 JUULI
14:30 Check-in
15:30 Jõutreening
18:00 Ühine õhtusöök villas
20:00 Jooga / jalutuskäik looduses

REEDE, 7 JUULI
07:30 Hommikusirutus ja ujumine meres (Roman, Egle, Epp)
08:30 Hommikusöök
10:00 Jõutreening (Roman, Egle)
12:00 Lõunasöök villas
14:30 Egle eritrenn looduses 

16:00 Snäkipaus
17:00 Enesekaitse ABC / poks (Roman)
19:00 Õhtusöök villas

20:30 Jooga ja venitused looduses (Epp)

LAUPÄEV, 8 JUULI
07:30 Hommikusirutus ja ujumine meres (Roman, Egle, Epp)
08:30 Hommikusöök
10:00 Jõutreening (Roman, Hans)

12:00 Lõunasöök villas
14:30 Stiilitrenn: ALOHA surfichikid. Koht on üllatus! (Egle, Hans, Roman)

16:00 snäkipaus
17:00 Enesekaitse ABC / poks looduses + hardcore abs (Hans, Roman)
19:00 Õhtusöök 

20:30 Jooga / venitused (Epp)
21:30 Chill ja tants 

PÜHAPÄEV, 9 JUULI
09:00 Hommikusirutus ja ujumine meres (Roman, Egle, Epp)
09:30 Hommikusöök
10:30 Jõutreening (Roman, Egle)

13:00 Kerge eine ja Check out villadest
14:00 Venitused ja lühike matk looduses
16:00 Praam mandrile

See on reis mugavustsoonist välja, kus on uued võimalused kasvada ja teadlikult uut ehitada!
Teeme suve koos meeldejäävaks! 

VAATA OSALUSTASUSID JA BRONEERI KOHT 

Meie partnerid